Trgovina Zapeljivka.si

Kako naročiti?

Kako naročiti?

POSTOPEK NAROČANJA

 

Ob registraciji v spletno trgovino z ženskimi oblačili obiskovalec izbere uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte ter geslo katerega oblikuje sam. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in se povezujeta z izpolnjenimi podatki. Po registraciji obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa.

 

 

1. REGISTRACIJA oz. VPIS NOVEGA KUPCA

 

Če še niste registrirani kupec v Trgovini Zapeljivka.si - ženska oblačila, sledite naslednjim navodilo, ki so preprosta in enostavna:

 

     1. V desnem zgornjem kotu kliknete na gumb »Prijavi se«;

     2. V novem oknu, ki se Vam odpre izberete opcijo na levi strani ekrana: NOVI KUPCI, in na dnu strani kliknete »Ustvari račun«

 

Nato pa izpolnite prazna polja, ki so se pojavila:

   -     Vaše ime in priimek;

   -     Veljaven e-mail naslov, na katrem Ste dosegljivi;

   -    Geslo s katerim boste dostopali, do svojega računa (Geslo naj bo vsebuje vsaj 6 znakov,   geslo lahko kadarkoli pozneje spremenite).

 

V kolikor želite opravite naročilo potem uredite še svoje kontaktne podatke:

   -     Naslov za dostavo;

   -     GSM telefonsko številko (kamor Vam bomo diskretno preko SMS sporočila poslali obvestilo o prevzemu paketa z naročenimi oblačili). Naročila, ki ne bodo imela navedene GSM telefonske številke, bodo odpovedana.

 

Vse navedene podatke lahko kadarkoli popravite ali spremenite.

 

 

 

2. VPIS ŽE OBSTOJEČEGA oz. REGISTRIRANEGA KUPCA

 

 

Če ste že registriran kupec Spletne trgovine Zapeljivka.si - ženska oblačila, sledite naslednjim navodilom:

 

     1. V desnem zgornjem kotu kliknete na gumb »Prijavi se«;

     2. V novem oknu, ki se Vam odpre izberete opcijo na desni strani ekrana: REGISTRIRANI KUPCI, izpolnite zahtevane podatke (e-mail naslov in geslo) ter na dnu strani kliknete »Prijava«. 

 

V kolikor ste pozabili geslo, kliknete »Ste pozabili geslo?«, vpišete Vaš e-mail naslov in najkasneje v roku 48 ur, Vam bomo poslali novega, v kolikor ga v tem času ne dobite, nam pišite na info@zapeljivka.si ali pa v svojem e-mail nabiralniku poglejte v vsiljeno pošto/spam ali ni e-mail z novim geslom romal tja.

 

 

3. KAKO NAROČITI?

 

Ko ste enkrat vpisani v sistem Spletne trgovine Zapeljivka.si - ženska oblačila in želite opraviti naročilo sledite naslednjim navodilom:

 

     1. Pri kosu oblačila, ki ga želite naročiti označite velikost, ki jo želite naročiti in število kosov oblačila, ki bi ga želeli imeti in na desni strani spodaj, kliknete »V košarico«.

     2. Sistem Vas bo avtomatsko preusmeril v Vašo košarico, vendar, si lahko še naprej ogledujete ponudbo Spletne trgovine Zapeljivka.si - ženska oblačila, in poljubno dodajate oblačila v košarico, s tem da kliknete opcijo »Nadaljuj z nakupom«, ki se pojavi levo spodaj pod izbranimi oblačili.

     3. Ko pregledujete oblačila v košarici imate možnost, da oblačila tudi odstranite iz košarice, ali pa spremenite število kosov, v primeru da si želite imeti več kosov istega oblačila.

     4. V koliko se odločiti koristiti kupon, v polje, ki je pripravljeno za to, vpišete šifro kupona.

     5. Ko se odločite za nakup, kliknete gumb »Na blagajno«, ki ga najdete na desni strani.

 

Zaključek naročila poteka v 5. korakih:

 

   -     Določite naslov dostave naročila;

   -     V kolikor je naslov dostave drugačen od obstoječega naslova tukaj določite nov naslov, (v primeru, da je naslov isti, potem bo ta korak sistem trgovine avtomatsko preskočil);

   -     Izberite način dostave (naročila nad vrednostjo 50,00€ so prosta poštnine);

   -   Izberite način plačila (Namig: S plačilom po predračunu se izognete stroškom poštne provizije);

   -     Še enkrat preglejte naročilo, s klikom na »Oddaj naročilo« oddate naročilo in potrdite, da ste SEZNANJENI S SPLOŠNIMI POGOJI POSLOVANJA Spletne trgovine Zapeljivka.si- ženska oblačila in SE z njimi STRINJATE.

 

Po e-mailu boste dobili avtomatsko generirano sporočilo, da je bilo naročilo sprejeto, vendar pa mora naročilo počakati na sprejem in obdelavo prodajne službe. Ko je naročilo sprejeto in obdelano dobite potrditveni e-mail, (predračun oz. račun). 

 

! POMEMBNO: Dokler ne prejmete zadnjega – 3. e-maila (obvestilo o oddani pošiljki), lahko odpoveste naročilo. V tem primeru nam pišete na e-mail naslov info@zapeljivka.si. V kolikor se želite odpovedati kasneje ko je bil paket z oblačili že oddan v dostavo, ga ob dostavi zavrnite oz. ga zavrnite kasneje na Vaši lokalni pošti.

 

Vsa oblačila in modni dodatki, ki so v ponudbi Spletne trgovine Zapeljivka.si - ženska oblačila, so na zalogi, v kolikor ni pri samem artiklu navedeno drugače. 

 

V primeru da ste naročili artikel, ki je na zalogi  in izbrali plačilo po povzetju, bo paket oddan v dostavo Pošti Slovenije d.o.o. že isti ali najkasneje naslednji dan. V primerih, ko pa artikel ni na zalogi pa najkasneje v roku 14 delovnih dni. Rok dostave je en delovni dan. V primeru, da Vas ob dostavi ni doma, Vas bo paket 14 dni čakal na Vaši lokalni pošti. 

 

! POMEMBNO: Dokler paketa z oblačili ne prevzamete ne morete na strani Spletne trgovine z ženskimi oblačili  Zapeljivka.si - ženska oblačila opraviti novega naročila.

 

V primeru da ste izbrali plačilo po predračunu, boste po e-mailu dobili predračun z navodili, kako ga plačati in ko bo naročilo plačano, bomo v istem ali naslednjem dnevu pošiljko z oblačili poslali na Vaš naslov. Veljavnost predračuna je 1 delovni dan, toliko časa bomo naročena oblačila tudi držali rezervirane, nato pa, če predračun ne bo plačan bomo naročilo odpovedali.