Trgovina Zapeljivka.si

Varovanje osebnih podatkov

 
Podjetje Spletna prodaja Aljoša Vončina s.p, ki upravlja Spletno trgovino z  modnimi ženskimi oblačili in oblačili za posebne priložnosti Zapeljivka.com - ženska oblačila; se pri svojem poslovanju zavzema za korektno uporabo osebnih podatkov. V skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov je podjetje zavezano k varovanju osebnih podatkov uporabnikov spletne trgovine z ženskimi oblačili in oblačili za posebne priložnosti Zapeljivka.com - ženska oblačila.
 
Podjetje Spletna prodaja Aljoša Vončina s.p. za potrebe poslovanja spletne trgovine Zapeljivka.com - ženska oblačila; zbira naslednje podatke uporabnikov:
 
  1.     1.  ime in priimek,
  2.     2.  naslov in kraj bivanja,
  3.     3.  naslov za pošiljanje naročenega blaga,
  4.     4.  naslov elektronske pošte (uporabniško ime),
  5.     5.  geslo v enkriptirani (šifrirani obliki),
  6.     6.  veljavna GSM telefonska številka, 
  7.     7.  ostale podatke, ki jih uporabnik vnese pri registraciji v spletno trgovino.

Za točnost vnešenih podatkov, ki jih je uporabnik navedel pri registraciji v spletno trgovino ne odgovarjamo.
Za potrebe varnosti se izbirajo tudi IP naslovi uporabnikov, ki dostopajo in uporabljajo spletno trgovino Zapeljivka.com - ženska oblačila.

Izjemno razkritje osebnih podatkov

Podatki, ki jih podjetje Spletna prodaja Aljoša Vončina s.p., katero upravlja s spletno trgovino Zapeljivka.com - ženska oblačila; zbira in obdeluje. Podatki bodo razkriti le, če tako določa Zakon o varovanju osebnih podatkov ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi.