Trgovina Zapeljivka.si

VRAČILO BLAGA IN REKLAMACIJE

 

Potrošnik ima pravico do odstopa od pogodbe oz. naročila skladno s 43.č. členom Zakona o varstvu potrošnikov. Preklic naročila uporabnik z odpovedjo naročila preko maila. V kolikor prejeto blago  ni ustrezno ima uporabnik  pravico, da v 14 dneh po prejemu blaga, podjetju sporočiti da blago ni ustrezno in sicer na kontaktni e-naslov info@zapeljivka.si . Kupec mora nato blago vrniti podjetju najkasneje v 14 dneh po sporočilu, s tem da sam krije neposredne stroške vračila. Izdelki morajo biti v celoti nerabljeni in nepoškodovani. Izdelki morajo vsebovati originalno pripete vse opise (tag-e) izdelka. Priložena mora biti kopija računa. Možnost vračila ne velja, v primeru, da je bila odstranjena originalna embalaža ali tag –etiketa, oziroma je bilo blago rabljeno. Vse fotografije so zgolj simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

 

V primeru vrnitve lahko izbirate med naslednjimi opcijami:

1) Dobropis s stanjem v dobro;
V tem primeru, Vam za vrnjen artikel naredimo dobropis s stanjem v dobro, ki ga lahko koristite pri Vašem naslednjem nakupu.

2)  Vrnitev kupnine na Vaš TRR;  
V tem primeru Vam na Vaš TRR nakažemo kupnino artikla, ki ga vračate. Ponudnik vrne kupnino, najkasneje v roku 14 delovnih dni od prejema vrnjenega blaga.

 

Kot že navedeno, o vračilu nas obvestite na email naslov info@zapeljivka.si in ne pozabite se podpisati na zunanjo stran kuverte, paket pošljite na naslov:

 

Spletna prodaja Aljoša Vončina s.p

Cankarjeva ulica 46

5000 Nova Gorica

info@zapeljivka.si

 

 

! POMEMBNO: Pakete vrnjene brez predhodnega obvestila NE sprejemamo, prav tako NE sprejemamo paketov z odkupnino. Zato nas o vrnitvi predhodno obvestite na mail. Pakete vrnjene brez kopije računa, brez pritrjene etikete ali ne najavljene ne smatramo kot vračilo oz. reklamacijo.